Ruggy Tæppe Udsalg - Arte Espina Tæpper, Rense Produkter og meget mere.

Skip to Main Content »

Velkommen til vores webshop, udsalg af ● Tæpper ● Måtter ● Tilbehør


Dankort, eDankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express

Dansk   English
Din indkøbskurv er tom


Gentleman

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: vælg egenskaber først

Priser fra: 4.101,25 DKK (u. moms 3.281,00 DKK)
Der vil blive tillagt kortgebyr og fragt omkostninger hvis din ordre ikke kvalificerer sig til gratis fragt.

Hurtigt overblik

Gentleman tæppet fås i flere farver, men med designet er der lagt stor vægt på at det skal være rolige og varme farver, som er grundlæggende for tæppet. Tæppet passer perfekt ind i stuen, som skal være hyggelig og et sted hvor man slapper af. Hvis du køber et af de løse tæpper i dette design, vil du helt sikkert ikke fortryde det.

Tæppet kan købes i følgende størrelser 70x140, 90x160, 120x180, 140x200, 170x240 og 200x300 og i følgende farver blå.

Relaterede søgninger

Find andre afpassede tæpper med formen rektangel / firkantet. Eller andre løse tæpper af farven blå. Eller du kan selve bruge vores filtrering i venstre side til at finde dit tæppe.

* Påkrævede felter

Priser fra: 4.101,25 DKK (u. moms 3.281,00 DKK)

vælg egenskaber først

Flere visninger

Beskrivelse

Arte Espina-tæpperne er kendt for deres høje kvalitet og gennemførte design, som garanterer et moderne look mange år frem i dit hjem. Arte Espinas tæppesortiment spreder sig vidt fra tæppet til børneværelset, stuen, gangen, køkkenet og badeværelset samt mange andre rum, hvor der skal friskes op med moderne design på gulvene. Alle Arte Espina-tæpper er gennemtestet, hvilket medfører at fremstilling af tæpperne skal leve op til foreskrevne standarder, som også indebærer mulighed for nem rengøring.

Arte Espina-tæpperne er af et helt særlig akrylgarn ved navn Espirelle®, som har fantastiske egenskaber. Espirelle® akrylgarnet er udviklet til Arte Espinas tæpper der kendetegnes ved konstant høj kvalitet. Selvom det kan være svært at se, er der enorme forskelle indenfor diverse akrylgarner. Espirelle® er et termofikseret totrådet garn spundet med enorm høje omdrejninger. Denne unikke bearbejdning af garnet giver først og fremmest gode brugsegenskaber, men også et naturligt flot uldlook.

Espirelle® akrylgarnet er meget nemt at renholde; op til 90 procent af alle normale husholdningspletter kan fjernes med vand alene, mere vanskelige pletter kan fjernes med blandt andet James stainremover®. Vi anbefaler til alle vores tæpper og tekstiler James® plejemidler, som findes under ”Pleje og Rens” her på hjemmesiden.

The Contemporary er tæpper i moderne og nutidig design. Den gennemgående farve for kollektionen er brun, som gør tæpperne meget alsidige og dermed passer til ethvert hjem. Tæppernes design spænder fra efterårets brune farver til en varm sommerbrun farve samt mange flere. I denne kategorien har Arte Espina også for første gang taget dyrenes velfærd i betragtning, ved at designe tæpper illustreret som dyreskind, dog stadig fremstillet af garn. Alle tæpperne i The Contemporary kollektionen er af dejligt blødt materiale og af højeste kvalitet.

Gentleman tæppet fås i flere farver, men med designet er der lagt stor vægt på at det skal være rolige og varme farver, som er grundlæggende for tæppet. Tæppet passer perfekt ind i stuen, som skal være hyggelig og et sted hvor man slapper af. Hvis du køber et af de løse tæpper i dette design, vil du helt sikkert ikke fortryde det.

- Køb af dette tæppe kan ske i følgende størrelser 70x140, 90x160, 120x180, 140x200, 170x240 og 200x300.

- Køb af dette tæppe kan ske i følgende farver blå.

Yderligere information

Varenummer 5037-53
Form Rektangel / Firkantet
Producent Arte Espina
Niveau forskelle Nej
Langhåret Nej
Model Dynamic
Kvalitet Håndlavet, 100% Espirelle acryl

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.